importu Star

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Ammer offentlig og ku.

ammer offentlig og ku.

Oksesteik eller oksekotelettar kan like gjerne vere frå ku. Dersom eit produkt er merkte med at det inneheld ”storfekjøt”, skal kjøtet stamme frå.
Jeg fikk meg ikke til å amme offentlig, ikke med familien engang. Men har . Det kan nesten minne om pattedyr.. ku og hest og gris og sånn.
Offentlig amming. Bildet er hentet fra en demonstrasjon i New York i august Tenk at det blir sett på som demonstrasjon og aktivisme å amme offentlig! Mangler: ku. Gradvis mindre og mindre amming funker for oss:. Jeg har ammet dem til de selv ikke ville mer, og det fungerte supert. Amming ble ofte valgt bort av overklassens kvinnerde satte ut den jobben til fattige ammer av flere grunner. Jeg ser ikke helt poenget. De syns det er rart og kvalt likevel. ammer offentlig og ku.

Ammer offentlig og ku. - G-streng

Jeg er glad for å høre at det iallefall ikke skjedde i ditt tilfelle! Men, det hjelper lite med kunnskap og velvilje når tiden eller midlene til opplæring og oppfølging ikke strekker til. Flere forteller at det har vært ubehagelig når de har fortalt eldre barn hvordan babyen egentlig får mat. Søte og små, men vanskelige å forstå? Gir man mat utenfor tidene, så opplever man oppgulping og utspytting av mat meget ofte, og kan også resultere i et grinete barn. Nå er heller ikke jeg den person som stirrer på folk, da snur jeg meg heller vekk.