escort agencyDelhi

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Blondinehumor humoristen den blonde

blondinehumor humoristen den blonde

Nå går tiden mot jul fort. Det er enda noen fredager igjen før jul så det blir enda litt fredagshumor og dere menn har litt tid på å få mannesjuken ut av.
På tide med litt blondinehumor - min humor. Denne gangen blir det blondinehumor av ytterste klasse. Det kan sikkert diskuteres, men det blir i alle fall.
I går, feiret vi 9 års bryllupsdag. Hva er da bedre enn et innlegg om ekteskapelige vitser? Kos deg masse og le. En god latter.

Blondinehumor humoristen den blonde - Flåklypa-filmen består

Hva gjorde du denne pinsehelgen? Emil er fire år og en dag skulle han være med pappa for å kjøpe en ny ku. Men det ble med tanken! Ja, litt Rihanna-kopi, men hun er jo snadder! Det står en ledig drosje, og mannen hiver seg inn. Men da blir det vel takeaway. Fjerde etasje — Disse mennene har fast jobb, ekstremt høy inntekt, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, og hjelper til med husarbeidet. Er du klar for sommeren? Wish me luck, peeps! Karbohydrater kan gi deg kviser.

Blondinehumor humoristen den blonde - Jeg

Kos deg masse og le. Det kjentes ut som en stor fisk kom sprellende ut! Der iblandt to par sko, mange overdeler, to bukser og en haug med mer godsaker for sommeren. Tommel opp for MAC! Silje er fra Sandefjord, og det er et steinkast unna fra det jeg er vokst opp. McLintock! 1963 Enhanced Video and Audio Full Western Comedy:Drama With Subtitles
blondinehumor humoristen den blonde