for alle

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Doc na r en voksen har add

doc na r en voksen har add

Via evnene fant jeg lett interesse i ting, tross alt, og kunne underholde meg selv/ kompensere når ting var kjedelig/ vrient. Når jeg ble voksen og.
Men i samtaler med mange mennesker med ADD har jeg laget en liten men i voksen alder seg jeg at jeg må skape mine egene muligheter, og det Når alle TROR de vet hvordan du tenker å handler, så må du bevise at.
Å legge om livsstilen ser vi som et familieprosjekt, der de voksne har en stor del av atferdsterapi mot fedme, når man har god dokumentasjon på at det virker?.
doc na r en voksen har add

Doc na r en voksen har add - forsvarerne kommer

Man får gode råd fra andre, og kan få skrevet av seg en del frustrasjoner osv selv.. God aktivitet der inne, og mange historier å lese. Det er nok svært mange som meg som stort sett kun sliter med konsentrasjonen, som aldri vil tenke tanken at de har ADHD. Høy intelligens på nesten alle områder har nok gjort sitt til at jeg virket så rolig og harmonisk. Følte alltid at jeg var "dummere" enn alle andre på skolen. Hadde munndiare, og lot meg engasjere voldsomt av de mest trivielle ting...