plast, hvit gjennomsiktig

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Forum barnimagen index. topic er det vanlig at hunder f%C%Ar store pupper etter sin f%C%Brste l%C%Bp

-Også lurer jeg ang amming og pupper De første dagene etter at melka kom fikk jeg jo veldig melkespreng og det føltes som om puppene.
Det meste er som i en erkeamerikansk romantisk komedie i «Kvinnen i mitt liv». Bortsett fra hovedrolleinnehaver Ane Dahl Torp som ikke vil blåse opp.
Jeg husker det ble skikkelig ramaskrik og store overskrifter, og enden for det er også kvinner som opplever at brystene blir penere etter at de har fått barn. forståelig for meg, hvordan uttrykket "vrengte bukselommer" oppstod i sin tid. En lang pupp og en urolig kålmark, under en helt vanlig ammestund. Du må bruke ditt egentlige navn, vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Det meste er som i en erkeamerikansk romantisk komedie i «Kvinnen i mitt liv». Men da er nok alt i sin skjønneste orden[: ]. Søk kun i overskrifter. Klem ut melka og gi barnet flaske.

Forum barnimagen index. topic er det vanlig at hunder f%C%Ar store pupper etter sin f%C%Brste l%C%Bp - kanskje

Ja, du skriver at det er "brystvortene", da regner jeg med at det bare er helt ytterst, dette er vanligvis ikke noe problem. Er nok normalt, siden barna legger godt på seg og er tilfredse og fornøyde[:D]. Ha en fin kveld :. Det har gått over, og puppene er myke igjen nå. Svar på sitert innlegg       Avbryt. Ofte stilte spørsmål og kontaktinfo.