stoppet for slurk

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Forum modtager underlige sms beskeder.

forum modtager underlige sms beskeder.

jeg har min bil til salg på dba, og har nu to gange modtaget underlige sms ' er på engelsk hvor der står noget lignende om bilen er til salg stadigt.
Hej. Er der nogen, der ved noget om mærkelige sms ' er, som min kone får på sin HTC Sensation. De lyder fx. ES AADALP 5G eller HJERTING 4G GULDAGER.
Aner ikke hvad det er . Jeg modtager 2 sms fra den ene er den tekst besked den anden ligner noget installations haløj, Har ingen anelse om. Heste-Nettet anvender cookies til at huske dine indstillinger, indsamle statistik og målrette annoncer. Nå det er nu hos Bibob vi har haft problemet. Jeg tror det er fordi TDC's net køre på en lavere MHz end telefonen kan køre med. Prisen for e-mail opdateringerne er kr. Hvis du kigger efter i reklamerne, så står alt det med småt forum modtager underlige sms beskeder., men det er stadig meget svinsk at markedsføre det som gratis, og uden at bede dig om at accpetere kravene ville jeg mene det grænser til ulovlighed? Præcis som René er det ikke pengene - det er dels at de driver et scam, dels at de 'sobre' virksomheder tilsyneladende ikke slår ned på det.
Independence Day: Resurgence

Forum modtager underlige sms beskeder. - slett ikke

Hahahahahhahaha det' genialt det her.. Jeg hopper op som en glad idiot og er klar til, at køre til Billund, inden jeg kigger SMS'en igennem som er fyldt med stavefejl. Håber du er kommet af med den væmmelige stodder! Jeg er ret sikker på nogen tager pis på mig, men vil bare gerne vide hvordan, og frygter da også lidt, jeg sender alt muligt fuckt rundt til alle mulige. Jeg syntes bare ikke den var så god. Som sagt, tænk jer om. Han er undskyldt, han er brøndbyfan :-.

Forum modtager underlige sms beskeder. - nok

Så tak for info, nu ved jeg hvor jeg skal henvende mig for at få det stoppet :o -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Ellers kan de fortsat trække penge fra din konto, selvom der er spærret for fremtidige tilmeldinger. Har tænkt på muligheden for at vi byttede kærester for en aften, men kun hvis du synes om idéen". Min træningsbuddy er en kæmpe pussy, faktum, men han nægter at indrømme det. Og desuden, virker det bare at afmelde via linket i deres sms'ere, eller skal man til at ringe til dem?? Jeg har skrevet til mine to bedste kammerater, fra deres "kærester", om de kunne have lyst til at have en trekant med en anden fyr, evt.