skudd fra kanon hardt

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Hvordan kristen fundamentalisme skaper og legitimerer vold feed

merke modell varen Kvinnens

Innen kristendommen har fundamentalistiske strømninger spilt en rolle i ulike epoker (ordosimeoni.org innen luthersk ortodoksi og pietisme på og eller  Mangler: skaper ‎ legitimerer ‎ vold ‎ feed.
Det eneste jeg kan se er at de kristne ikke går så langt i å utøve vold, fundamentalistisk tenkning og hvordan Bibelen og Koranen brukes. Men i en liten bygd, der elevgrunnlaget er lite, kan en privatskole skape vansker.
Kristen fundamentalisme er ikke bare en form for religiøs tro. Den er en totalitær ideologi. Og denne ideologien bærer i seg tendenser som. At du har den oppfatning at du kan tolke en gal manns skrifter Breiviks som om de er skrevet av en normal person får stå for din regning. Indianerne kjente ikke til ildvåpen, og de hadde heller ikke sett menn ridende på hester, så de fryktet disse bevæpnede vesener med seks bein. Jeg vil ikke engang si at dere har et mer kultivert språk. Men denne volden kan tolkes bekreftende eller man kan tolke seg bort ifra den. Du kan enkelt starte nettsteder for firmaet ditt, foreningen din, familien din eller bare deg selv.