nok den feit, men

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Hvordan lage en god linkedin profil

hvordan lage en god linkedin profil

Stadig flere velger å lage en profil på LinkedIn, et sosialt nettverk som i gi deg gode råd om hvordan du setter opp en god og fullstendig profil.
LinkedIn er en sosial nettside som både fungerer som et nettverk av gamle bekjente, gjerne en slags «se og bli sett»-løsning, der man legger ut informasjon om.
Steg for steg guide til hvordan få en komplett synlig profil på LinkedIn. hvordan lage en god linkedin profil

Hvordan lage en god linkedin profil - skal gidde

Fyll ut profilen din så mye som mulig, anbefaler Caroline. Tenk også her på eå bruke ord som er relevante for søk. Denne er like relevant i dag, derfor har jeg gitt den et ansiktsløft siden LinkedIn stadig publiseres i ny drakt. Siden gir deg muligheten til å skape en profesjonell fremstilling av deg selv, sier hun. En rekrutterer ønsker å se din historie og utvikling. Ved å få kollegaer og venner til å godkjenne deg for visse ferdigheter vil rekrutterere og andre se fort hvilken kompetanse som du anses å være sterkest på. Her bør du fortelle kort og presist hva du kan, hvorfor din drømmearbeidsgiver skal ta kontakt med deg — eller hvorfor en kunde skal bruke akkurat deg. Følg ordosimeoni.org på Facebook! Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Meld deg av når som helst. Er du litt frempå, så kan du be om å få anbefalinger. Dette er et felt rekrutterere ofte søker på, så denne er veldig viktig. Hvordan bruke LinkedIn riktig? Our Miss Brooks: Easter Egg Dye / Tape Recorder / School Band