har filmer som

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Hvordan lage lysball pa .

hvordan lage lysball pa .

Hvordan lage lysball på Jeg er med i en interiørgruppe på Facebook som heter "For oss som er hekta på Interiør♥ " og der har jeg.
Trenger du inspirasjon til noen raske ting å lage, sånn i siste liten? Her får du noen enkle oppskrifter på strikket og heklet, samt noen funn vi har gjort Opplysninger om garn og oppskrift: [email protected] eller ordosimeoni.org.
Det er på tide å flytte diskoteket inn i stua. Men først må man ha en lysball for å lage skikkelig stemning. I denne filmsnutten får vi se hvordan man kan skape det. hvordan lage lysball pa .

Hvordan lage lysball pa . - det

Limet jeg brukte ble helt gjennomsiktig når det tørket, så kanskje du burde bytte limtype? Hold på et sted du lett kan vaske over for det blir litt gris av det. Sjekk også ut bloggkartet , oppskriftene og registrer bloggen din! Det var faktisk så enkelt som jeg hadde lest og hørt at det var. Black and white soverom. Han står foran mikrofonen. Det var faktisk så enkelt som jeg hadde lest og hørt at det var. For en flott idè :D Vet du om de har disse led-lysene på Søstrene Grene enda, eller er det lenge siden du kjøpte de? Hekler du en slik kule er det viktig at det er LED-lys du bruker inni den, da dette ikke avgir varme og derfor ikke er brannfarlig. Sy fast ørene og fest trådene.