synes jeg feigt

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Hvordan ta gode bilder

hvordan ta gode bilder

Det finnes mange tips til å ta bedre bilder av deg selv, og vi har laget en miniguide til hvordan du tar et vellykket bilde, ved hjelp av en.
Jeg tenkte å dele mine enkle tips til hvordan du kan ta bedre bilder av maten du lager. 1. Godt lys gir gode bilder Godt lys er kanskje det aller viktigiste for at.
Vi printer dine digital bilder og gir deg norges beste fotobok. Med sikker Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan bli en bedre fotograf og ta bedre bilder. Legg igjen en kommentar. Tusen takk for det, Benedikte! Det betyr at det er en stor forskjell på det som. Ansiktet ditt kan nemlig kaste skarpe skygger hvis du knipser i vei i fullt sollys. Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Hvordan ta bedre bilder. Slik blir du en bedre fotograf! hvordan ta gode bilder

Hvordan ta gode bilder - jeg vil

Da drømmer du kanskje om strålende vær med sol, blå himmel og en deilig varm bris. Til halvportretter og miljøportretter er det ofte greit å bruke mer vidvinkel, siden man gjerne står lengre borte fra motivet og man unngår for store neser. Slik er det heldigvis ikke med fotografering. Da vil plasseringen av motivet oppleves som ryddig. Mitt tips er at dere også tar bilder der konfirmanten går i klær han føler seg mer hjemme i.