Plasser den stive pikken

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Hvorfor er kvinder utro

hvorfor er kvinder utro

Utroskab er en forsikring, mener anerkendt forsker.
interesse, men er i stedet utro, og det hele starter forfra med seks måneders Mænds sexliv styres af hormoner og kvinders af følelser.
Men når kvinder er utro, er det ofte af helt andre grunde, end når mænd er det. både at forstå hvorfor hun gjorde det, og acceptere sin egen andel af skyld. Weekendkurser med personlig udvikling. Hun er ikke utro, fordi den anden mand nødvendigvis er mere tiltrækkende eller stærkere eller rigere — men fordi den anden mand så hende. Vi havde nogle mdr. De oplever at deres partner tager dem for en selvfølge, og det kan få dem til at tvivle på om de er elskede nok. Men det nød til at slutte. Han var tilfreds hvorfor er kvinder utro sex en gang om måneden maksimum. For ja, det er kun en der begår utroskaben, men det er to der har skabt årsagen. hvorfor er kvinder utro

Hvorfor er kvinder utro - for time

Det piner mig at tænke på, hvor mange nætter jeg spildte på at bekymre mig om, at han ikke tændte på mig, og hvor lavt mit selvværd var gennem hele forholdet. Manden er simpelthen disponeret til at tro på, at kvinder har en større interesse i ham, end de har. Weekendkurser med personlig udvikling. Jeg tror, at vi er på vej mod et opbrud af det klassiske parforhold i de yngre generationer. Jeg var nok ikke kommet igennem uden ham. Altså dem, der ser de par, hvor utroskaben er blevet opdaget, og hvor man ønsker at redde parforholdet. Jakob Olrik — Sexolog og forfatter:.