kjorte noen

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Index. The Project laekagesporinger for vandvaerker.

index. The Project laekagesporinger for vandvaerker.

lækagesporing på hoved- og stikledninger for vandværker. Vi udføre lækagesporinger med moderne lytteudstyr samt målinger med korrelatorer. Da vi har folk, der kun arbejder med lækagesporing på vandværker, har vi de bedste forudsætninger for at opgaven udføres til alles tilfredshed. Opgaven kan kun lykkes, dersom den udføres efter en nøje lagt plan. Men denne udgift kan reduceres ved systematisk vedligeholdelse og overvågning af ledningsnet. Vi laver en forundersøgelse med lytteudstyr. Lækagesøgning på hoved- og stikledninger, kan være en vanskelig sag. Lækagesporing på skjulte rør, Powered by Joomla! index. The Project laekagesporinger for vandvaerker.

Index. The Project laekagesporinger for vandvaerker. - Hos

Lækagesøgning på hoved- og stikledninger, kan være en vanskelig sag. Vi udføre lækagesporinger med moderne lytteudstyr samt målinger med korrelatorer. Da vi har folk, der kun arbejder med lækagesporing på vandværker, har vi de bedste forudsætninger for at opgaven udføres til alles tilfredshed. Vi har mange års erfaring med lækagesporing på hoved- og stikledninger for vandværker. Vi laver en grov lokalisering ved afspærring. Men denne udgift kan reduceres ved systematisk vedligeholdelse og overvågning af ledningsnet. Truelsbjerg Vandværk 2014: Visionen, projektet og teknologien

Index. The Project laekagesporinger for vandvaerker. - Wendy

Vi har mange års erfaring med lækagesporing på hoved- og stikledninger for vandværker. Vi laver en grov lokalisering ved afspærring. Vi kan tilbyde en fast overvågning af ledningsnettet, med alarm som sms ved for stort forbrug. Vi laver en forundersøgelse med lytteudstyr. Til forsiden  vvs installatørens lækagesporing. Vi foretager en nøje måling af vandværkets natforbrug. Vi måler med korrelatorer efter nøje lagt plan.