åpnet lite

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Kjendis %C%Bverst p%C%A puppetronen

kjendis %C%Bverst p%C%A puppetronen

Finn kjendiser som starter på bokstaven C. Her er en oversikt over alle kjendisene fra vår database. Klikk på navnene for å finner nyheter, bilder og andre.
Det smått legendariske «Hjallis» er kun en C - kjendis selv om man er en av «Norges mest populære idrettsutøvere.» Kupper'n er for øvrig på.
Kongefamilien er i sin egen gruppe.. over A kjendisene.. de er A gruppens Litt skuffet over å kun ha havnet på c -listen, mener selv jeg burde vært på a-listen. Kjendis %C%Bverst p%C%A puppetronen inn Ny bruker? Siden det blir flere og flere gamlinger i landet og disse vet hvem de gamle kjendisene er, sier det seg kanskje selv at de gamle forsatt er eldst, og mest kjent. John Fredriksen Norges rikeste mann er ikke like kjent som Vålerengas prest Einar Gelius. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Politisk redaktør: Hanne Skartveit. Sputnik Få nordmenn har unngått å lese om, høre på eller se Sputnik. Jeg føler at jeg har god kontakt med flere miljøer dvs. kjendis %C%Bverst p%C%A puppetronen