fokuserer sunnhet

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Legesvar hiv smitte og oralsex

legesvar hiv smitte og oralsex

SMITTE: Hiv smitter hovedsakelig gjennom blod og sæd. Smitten spres lettere fra mann til kvinne enn omvendt - fordi hivviruset først og.
Hei. Jeg er livredd for at jeg har fått HIV. Mottok oralsex fra en afrikansk kvinne for litt under en uke siden. Var veldig beruset av alkohol så.
Det er ingen grunn til bekymring for smitte med HIV, hepatitt og andre Hilsen driftsansvarlig--- Munnherpes smitter til underlivet ved oralsex når en har utbrudd. . Er det bare en forkjølse? eller burde jeg sjekke det hos en lege? svar for.
ordosimeoni.org 8: HIV/AIDS (del 1) HIV: Vel, muligheten for smitte av dette ved munnsex er nok tilstede: Sett at den som gir munnsex har et sår i munnhulen, blødning fra en tann som har vært trukket e. Allmennlegen Alf Kristoffer Ødegaard Førstevalg om du er usikker på hvem du skal spørre. Logg inn Inviter en venn Hjelp. Jeg vet HIV smitter gjennom bl. Jeg er blitt testet for hepatitt B i forbindelse med IVF-behandling.

Legesvar hiv smitte og oralsex - koder være

Allmennlegen Brynjulf Barexstein Sjefsvarlege Førstevalg om du er usikker på hvem du skal spørre. HIV og herpes er nevnt. Det kan være lurt for begge parter i et nytt parforhold å gå til en helsesjekk for å påvise og behandle disse infeksjonene slik at man unngås å bli smittet av disse infeksjonene. Du nevner at du har vondt i halsen. Som det fremgår så kan man vanskelig uttale seg mer detaljert vedrørende selve virusoverføringens mekanismer når det gjelder oral sex siden det ikke foreligger sikker viten på området. Har du et spørsmål om din helse - spør en av våre leger! Bestill gjerne vår brosjyre Sex mellom menn på post ordosimeoni.org, eller last den ned fra vår hjemmeside ordosimeoni.org.