strente tilbake til den

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Nor ESA in your country Norway Romteknologi mot multiresistente bakterier

nor ESA in your country Norway Romteknologi mot multiresistente bakterier

31 mars Romteknologi finner ny anvendelse i et system som skal bedre sikkerheten og produktiviteten i gruveanlegg over hele verden. Gruvedrift og  Mangler: mot ‎ multiresistente ‎ bakterier.
De fleste nordmenn smittet med antibiotikaresistente bakterier, er smittet i Norsk smittevern har vært veldig effektivt fram til nå, men det er jo  Mangler: esa ‎ your ‎ country ‎ romteknologi.
ESA > ESA in your country > Norway romstasjonen gir nye metoder for å beskytte sykehuspasienter mot multiresistente bakterier. Gruvemaskin utstyrt med teknologi fra EstrellaSat. Ifølge professoren er det helt sentralt, siden utvikling av resistens er et av de største problemene for antibiotika, også de som nettopp har kommet på markedet. Forskeren utsatte bakteriene for doser av de tre antibiotikaene hver dag i elleve dager. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Det er veldig store muligheter i dette, sier Ingmer. Morfill henvendte seg til den europeiske romorganisasjonen ESAs program for overføring av teknologi fra rommet til jorda. Det åpner også opp for at man bør lete etter flere kombinasjoner no big tits new antibiotika som kan brukes til å bekjempe resistente bakterier med.
nor ESA in your country Norway Romteknologi mot multiresistente bakterier