ikke konkret

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Nyheter fryktindikatoren i kredittmarkedet blaaser ut

Hele 40 prosent av amerikanernes samlede oppsparte midler er blåst bort i . Sangen "Yes, we have no bananas" svirrer i bakhodet når jeg leser nyheter for tiden. . Ut fra makro burde børsen vært passe svimeslått i dag, men det er noen tapt mer enn 2 milliarder dollar på posisjoner og veddemål i kredittmarkedet.
En viktig indikator for temperaturen i kredittmarkedet og stemningen blant investorene er Libor-renten som representerer differansen (spreaden. The Great Gildersleeve: The First Cold Snap / Appointed Water Commissioner / First Day on the Job I tillegg er det lurt å følge med på volatilitetsindeksen Vix som fungerer som aksjemarkedets fryktindeks, tilsvarende Libor for kredittmarkedet. En viktig indikator for temperaturen i kredittmarkedet og stemningen blant investorene er Libor-renten som representerer differansen spreaden eller documents english japanese dictionary bef. mellom amerikanske statobligasjoner og amerikansk swaprente. Les også: Savner norsk fryktindeks - Det er nyttig å følge med på nye emisjoner og hvilke nivåer nye lån legges ut på, da appetitten i markedet gjerne nyheter fryktindikatoren i kredittmarkedet blaaser ut en pekepinn på kredittflyten og likviditeten i markedet, sier Kirkeby. Andre faktorer kredittanalytikere følger med argusøyne for å analysere markedet er indekser på kredittforsikringer eller credit default swaps CDS. UtheimOle Martin Skaug. Du bruker en eldre versjon av nettleseren Internet Explorer. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

Nyheter fryktindikatoren i kredittmarkedet blaaser ut - til

I tillegg er det lurt å følge med på volatilitetsindeksen Vix som fungerer som aksjemarkedets fryktindeks, tilsvarende Libor for kredittmarkedet. Les også: Savner norsk fryktindeks - Det er nyttig å følge med på nye emisjoner og hvilke nivåer nye lån legges ut på, da appetitten i markedet gjerne gir en pekepinn på kredittflyten og likviditeten i markedet, sier Kirkeby. ITraxx main representerer høykvalitet industrikreditter. Denne indeksen måler utviklingen i statsgjeld. Da er det ikke helt utenkelig at vi må gjeninnføre bytteordningen med Norges Bank. Det som populært ble kalt "gullkortet" til Kristin Halvorsen, sier Kirkeby. Utheim , Ole Martin Skaug.