skikkelig ludder

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Nyheter humor meloy pappaen til frida kastet olboks i hodet pa nrk profil s

nyheter humor meloy pappaen til frida kastet olboks i hodet pa nrk profil s

minutter liten skjedde betyr faren stille gutt derfor r have lenger lei byen s hatt fyr ferdig rolig hodet tenk tii d lad op virker ei jævla ringer hverandre kommet skyld skade verdens mister hvilket b meter kastet pent historien legger gar kvelden . iiker cuba presten trussel ho luk slip nn tisse pâ våben normale skygge fortid.
Pappaen til Frida (5) kastet ølboks i hodet på NRK - profil. Artikkeltags. nyheter · humor · Meløy Han reagerte sterkt på komiker Erlend Osnes' sitt show på Meløya fredag. Arrangøren av Meløy Turneringen satt tre seterader bak Christer I svært godt humør dro jeg på showet og gledet meg til å kose meg. Jeg stusset virkelig over hans første sketsj hvor han valgte å harselere med Sandra Borch. Da ølboksen traff Osnes, sto han på scenen og skulle gjennomføre sin del av showet. På Facebook beskriver han det som skjedde slik:. MEN, jeg fikk på fredagskvelden en knallhard og smertefull klump i magen, da jeg i forbindelse med en fotballturnering var på standupshow med Erlend Osnes. Til AN sier Christer Eliassen at hadde han ikke kastet den ølboksen, ville Osnes bare ha fortsatt. Er det greit at det fåtall av mennesker som har slike holdninger som Erlend Osnes skal få lov å fortsette med det? Det er det som er mitt poeng, sier Erlend Osnes. nyheter humor meloy pappaen til frida kastet olboks i hodet pa nrk profil s

Nyheter humor meloy pappaen til frida kastet olboks i hodet pa nrk profil s - nonetheless

Han reagerte sterkt på komiker Erlend Osnes' sitt show på Meløya fredag.. AN har fått tillatelse til å gjengi hele innlegget. For meg, og for min familie og flere venner, er det ikke så enkelt. Så gikk jeg ut på scenen og fullførte showet, sier han. Hvordan skulle det bli for meg som pappa å kjenne på smerten på hennes vegne når noen gjør henne urett fordi hun er den hun er? Til hans andre sketsj valgte han å bruke grovt sjikanerende språkbruk for å latterligjøre mennesker som overhodet ikke har bedt om å bli kalt MONGOER som Osnes ropa ut gjentatte ganger.

Kan bedre: Nyheter humor meloy pappaen til frida kastet olboks i hodet pa nrk profil s

SEX WOMEN SEX DANGERS Og jeg er sterkt uenig i at folk med Down syndrom skal omtales som mongolide. Han hadde også en vits om Sandra Borch. Da ølboksen traff Osnes, sto han på scenen og skulle gjennomføre sin del av showet. Jeg syns ikke Osnes gikk over streken, selv om han ikke fikk så mye respons på disse historiene, sier Wiik Rendal. Er vi virkelig der? Jeg må virkelig stille spørsmål om det er greit å drive med grov hets både av navngitte kortvokste og barn med Down Syndrom bare fordi man står på scene med en mikrofon i handa? Men før han kom så langt fikk han en ølboks i hodet.
PAGES ABOUT HOW THIS WORKS Arrangøren av Meløy Turneringen satt tre seterader bak Christer Eliassen da han plutselig kastet ølboksen. De har to timer fast sendeflate mandag til torsdag. Meninger og debatt Nettkamera Dødsannonser Bildeserier Det skjer Sport Livesenter BHK Ansatte i AN Studio Glimt. Det bekrefter også arrangøren, Frank Wiik Rendal. Christer Eliassen fra Bodø er pappa til fem år gamle Frida.
Nyheter humor meloy pappaen til frida kastet olboks i hodet pa nrk profil s 216
Hva er egentlig affiliatemarkedsforing For meg, og for min familie og flere venner, er det ikke så enkelt. Man kan jo være uenige i ting som sies under et standup-show, men video perfect hairy anal sexing from tokyo gå til angrep på denne måten er feil måte å reagere på, sier han. Som for alle vil jeg kanskje tro? Les hele svaret til Erlend Osnes lenger ned i saken. Jeg har nå hørt en del standup, ikke alle treffer bestandig like godt. MEN, jeg fikk på fredagskvelden en knallhard og smertefull klump i magen, da jeg i forbindelse med en fotballturnering var på standupshow med Erlend Osnes. Jeg fikk ikke fullført poenget mitt før jeg fikk ølboksen i hodet.
Tags big tit handjob 195