Dennis' tvivlsomme kærligheds-CD

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Nyhetshjul glitrende vg kronikk fra torkil brekke endelig foreldre som gidder a reagere

nyhetshjul glitrende vg kronikk fra torkil brekke endelig foreldre som gidder a reagere

Kronikk: En råtten ungdomskultur (og dumme foreldre) Torkel Brekke, professor, Universitetet i Oslo. (Nikotin gidder jeg ikke nevne. Mangler: nyhetshjul ‎ glitrende ‎ endelig ‎ reagere.
Muligens er vestkantpappa Torkel Brekke fornærmet fordi han har blitt sterkt kritisert om festkulturen på vestkanten i Oslo og hvor langt foreldre kan gå i å snoke i barnas Det var særlig dette fra Brekke som fikk oss til å reagere: «Min interesse for Kronikk: En råtten ungdomskultur (og dumme foreldre). Mangler: nyhetshjul ‎ glitrende ‎ endelig ‎ gidder.
Torkel Brekke tar ikke bare helt feil. Det han skriver er også en fornærmelse mot Vestkantens ungdommer og foreldre. Mangler: nyhetshjul ‎ glitrende ‎ endelig ‎ gidder ‎ reagere.

Nyhetshjul glitrende vg kronikk fra torkil brekke endelig foreldre som gidder a reagere - Kjoep Fotballsko

Og de er del av en ungdomskultur som er råtten. For å få en best mulig opplevelse av våre nettsider, bør du gratis oppgradere nettleseren din her. Jeg er nemlig utrolig lei av å treffe deg på ICA eller i middagsselskap og ljuge om hvor bra det går med ungene. Er det ungdommenes egen skyld? Why is Africa always poor? Ved å gå inn i ungdommenes Facebook-profil vil de voksne også kunne få innblikk i strengt private samtaler mellom nære venner, samtaler som ikke handler om noe ulovlig, men om ungdommenes innerste tanker og holdninger. nyhetshjul glitrende vg kronikk fra torkil brekke endelig foreldre som gidder a reagere