det barna lekevåpen

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Opinie de heilige tekst van huub oosterhuis

opinie de heilige tekst van huub oosterhuis

Huub Oosterhuis weer in opspraak. Hubertus Oosterhuis opnieuw in opspraak nu Kruispunt de nog levende 'ontuchtige Oosterhuis heilig verklaard'. . Wie de tekst cht goed leest, is wel een poosje bezig om de spiegel  PAUS BENEDICTUS XVI TREEDT AF.
(Lied) teksten Huub Oosterhuis. van Jezus Christus, terecht dat de waar gelovige de hakken in het zand zet zo ook bij H.Oosterhuis. Gelogd.
(Lied) teksten Huub Oosterhuis. het Licht vereenzelvigd met God de Vader, het Licht dat als de Heilige Geest zich laat kennen in ons.
opinie de heilige tekst van huub oosterhuis De liederen zijn niet-christelijk religieus materiaal wat door christenen juist wel religieus gebruikt wordt. En als je heel mijn reactie leest, wéét je dat. De bezwaarden zien dwalingen in de liederen, en dat loopt m. Ze leven onder hetzelfde dak. Was dat niet die kale man? Dáár no cat NYtODQ student het: geen aanstoot geven, hier is het: niet zeuren. In tegendeel, zoals je uit mijn hele verhaal kan lezen ipv er stukjes uit te isoleren en die te veroordelen   is die beroodeling zowel binnen het gehele gedicht, als binnen het geheel van kunst en overige uitingen van Oosterhuis tot stand gekomen.