historien ble

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

P vitser og gater.

p vitser og gater.

Her finner du linker til vitser og gåter. Hvis du er ute etter vitser og en god latter har du så absolutt endt opp på riktig sted. ordosimeoni.org Vitser er til for å spre glede.
Vi deler de beste morsomme gåtene vi har! Send gjerne inn gåtervitser humor tallmoro Hold musepekeren over "svar" for å lese svar på gåtene. Side 1 av 28.
En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Morsomme Vet ikke. – Mikke Mus – Hva and er det som går på to bein?. Har du allerede en konto? Forside Vitser Gåter English Innsendte vitser. Her må man ofte tenke "utenfor boksen", noe som fremmer kreativiteten hos barn. Vi har vitser og bilder sortert i kategorier. ordosimeoni.org Flere hundre vitser på ordosimeoni.org! Ikke alle er enige om hva som er morsomme vitser, men her er mange forslag!

P vitser og gater. - year

Brunetten vet at hun kjører for fort, og spør blondinen om hun kan se politi bak dem. Morsomme vitser for noen og enhver. Samlingen består av både lette og vanskelige oppgaver, delt inn i forskjellige kategorier. Ikke alle svensker er like dumme, men det er jo alltid gøy å le på deres bekostning. En politikonstabel stopper en blondine for råkjøring, og spør henne pent om å få se førerkortet hennes. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Da sa den andre: — Kom an, julenissegrøt!

P vitser og gater. - the flying

En god latter forlenger livet... Ikke alle er enige om hva som er morsomme vitser, men her er mange forslag! Vi håper du finner vitser du liker. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. ordosimeoni.org presenter et stort utvalg av gåter og vitser i mange forskjellige kategorier. Har du ikke en konto? p vitser og gater.
Julekalder 1. 2012- få gratis ting svar på en gåte.