nutrition essential

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Professor sprer unodvendig frykt om aspartam

professor sprer unodvendig frykt om aspartam

MATMYTER: Blir du tjukk av å spise potet og får du høyt kolesterol av å spise egg? Er ett glass rødvin virkelig sunt og er det dumt å bruke olje til.
Unødvendig frykt? hæ? nei, han ber folk være forsiktige med hva de putter i seg. Matvare industiren er gjennomsyret korrupt som alt annet der det er penger å.
Atter en gang sprer usannheter om aspartam seg på Facebook. http://tjomlid. professor - sprer - unodvendig - frykt-om-aspartam /.

Professor sprer unodvendig frykt om aspartam - mesteren, svennene

Men det fikk jo noen ekstra lesere! Er politikerne så håpløse da? Dermed kan man ikke hevde at enkelte studier vektlegges mer enn andre bare basert på deres finanisering. Det er ikke mulig for et menneske å drikke så mye lettbrus. Du linker jo til nok en kvakksalver som ikke har noen som helst faglig eller vitenskapelig bakgrunn for sine påstander. Villedende om vann fra Imsdal. To only come with the «broccoli will give you super-cancer» headline next month? Du er selvfølgelig i din fulle rett til å velge selv hva du ønsker å putte i kroppen din, og ingen må få ta fra deg den retten. Med unntak av de som lider av fenylketonuri PKUog som derfor må spise en svært begrenset diett, så er fenylalanin helt ufarlig for mennesker. Roberts har erklært bivirkningene av Aspartam som en «global epidemi». Den ene ska redde oss fra NWO mens den andre skal redde vårt intellekt. Her er min versjon som dere gjerne må spre i sosiale medier. Vann er dødelig om man drikker det i for store mengder. professor sprer unodvendig frykt om aspartam