Den som

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Rampelys tv mad men stjerne det er ikke mine pupper a

rampelys tv mad men stjerne det er ikke mine pupper a

Christina Hendricks best kjent fra TV -serien «Mad Men», Skuespilleren vasser i tilbud og har ikke mindre enn syv filmprosjekter på gang. LES OGSÅ: Puppene mine er ekte FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK.
Det er uvirkelig at folk stadig spør meg om brystene mine er ekte eller ikke. De er så åpenbart ekte. Alle som har sett eller tatt på et par bryster, vet det, sier.
«Mad Men»- stjerne: Det er ikke mine pupper. IKKE EKTE: En TV - stjernen er en rekke ganger kåret til verdens mest sexy kvinne. Hun er.
Grudge Match Noen eksterne linker Mad Men - hjemmeside Om TV-serien på Wikipedia. Send en melding til Kirsti Hovland. BLIKKFANG: Christina Hendricks soler seg i rampelyset under Bafta Awards i London i februar i år. Ofte stilte spørsmål og kontaktinfo. Hun tror sin svenske bakgrunn har påvirket hvordan hun ser på nakenhet. Jeg er en skuespiller, ikke en modell, og jeg representerer ekte mennesker, understreker hun og fortsetter: — Om en rolle krevde at jeg måtte legge på meg, ville jeg absolutt gjøre det, og om en rolle krevde at jeg gikk ned i vekt for å være realistisk, så ville jeg gjøre det også. Etter planen gjenopptar innspillingen av den femte sesongen i løpet av juli og august, ifølge Hamm.