submit your review for Sexy

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Rampelys tv reality tv pia og jasmin blaaser av tv slakt a

rampelys tv reality tv pia og jasmin blaaser av tv slakt a

(VG Nett) TV -lykken mellom Pia Haraldsen (28) og Vemund Aarstrand (34) har De to ble kjærester etter deltakelsen på fjorårets realityserie «Pia og Jasmin», der Les flere nyheter på Rampelys -forsiden Pia og Jasmin blåser av TV - slakt.
OSLO (VG Nett) «Pinlig», mener TV -anmelderne, men Pia Haraldsen (28) og mamma Jasmin (56) er stolt over både friernes og egen innsats.
(VG Nett) I kveldens episode av «Pia og Jasmin» trakk både Allan Henriksen (27) og Erik Krafft Les også: Pia og Jasmin blåser av TV - slakt. rampelys tv reality tv pia og jasmin blaaser av tv slakt a
I skrivende stund er TV-seernes respons også av det labre slaget, skal vi tolke ut fra VG Netts lesere i Ettersnakk. Vi løfter ofte opp de beste kommentarene! Det virker som om Javascript er skrudd av i din nettleser. Det er ukebladet Se og Hør som melder om begivenheten og bringer bilder fra vielsen som fant sted i Oslo Tinghus med Jasmins tre barn og Jans sønn til stede. Snart får Cancelling a job interview se hvem som vant Haraldsens hjerte, og de gleder seg til å kunne stå frem som kjærester.

Rampelys tv reality tv pia og jasmin blaaser av tv slakt a - som helst

Vennlig hilsen Øyvind Solstad, ansv. Og til tross for at det ikke var dem Haraldsen valgte, angrer de ikke på deltakelsen i programmet. Antall kommentarer på artikkelen. Denne saken handler om:. Les mer om vår moderering. TAPTE TV-KRIGEN: Pia og Jasmin Haraldsen må fortsette frierjakten på søndager i stedet for mandager.