det ikke poenget har

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Reportasje forteller om grensekryssere i murens tid

i 2014 var det dyr til stede under gudstjenesten forteller prest Marit Skjeggestad i Kampen kirke. Forteller om grensekryssere i murens tid.
Bok om berlinere fra 1945 til – Felles for dem alle er at de krysser en grense. De brøyt ut fordi grensene var så tydelige, sier forfatter.
Hovedhensikten med å bygge muren var å hindre et stadig stigende antall flyktninger fra DDR i å Muren ble voktet av soldater fra DDRs hær. Mangler: reportasje ‎ grensekryssere.

Reportasje forteller om grensekryssere i murens tid - trakk jeg

Hvem skulle trodd at dette kunne skje? Ti tusenvis av østberlinere passerer åpne grenseposter ved Berlinmuren og strømmer inn i Vest-Berlin. «Kjære Ijeawele, eller Et feministisk manifest på femten forslag». Med hammer og meisel gikk berlinere og turister sammen om å fjerne den forhatte muren, bit for bit. Han jobber ved en tekstilfabrikk i nabobyen, som blant annet produserer for bilindustrien. Samfunn
Siden ble muren stadig utbygd og forsterket, i tillegg ble også overvåkingen av muren forsterket. Men det gikk ikke lang tid før skadene var for mange, og soldatene for få — eller uten interesse av å beskytte en mur alle visste hadde mistet sin kraft. Om Berlinmuren på NRK skole. En uke senere var det mulig. I en periode var det gamle Øst-Tyskland preget av fraflytting, nå begynner folk å vende tilbake. Det var både barn og dyr til stede i Kampen kirke i Oslo under årets høsttakkefest sist søndag.