Martin gammel, eksempel

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Syltede appelsinskall fra pralin sjokoladeverksted

stand for British Thermal Units

Vårt faste base er klassiske Belgisk konfekt som studentenbrød, syltet appelsinskall, pletter, diverse marsipansorter og trøfflene våre. Vi prøver så godt vi kan å.
Kombinasjonen appelsin og sjokolade passer perfekt, synes jeg. Alt på appelsinene kan nyttes og her er min variant av syltet appelsinskall.
Sjokoladedyppede syltede appelsinskall er nydelig, ikke bare til påske, men hele året igjennom. Du har kanskje sett chocolatier Pascal. La de koke et par minutter, hell av vannet, og avkjøl de i kaldt vann. Denne prosessen gjør at sjokoladen blir hard og ikke smelter så raskt i romtemperatur. Til ganache kan du bruker det meste, derimot blandingen er avhengig av hva du skal bruker ganachen til. Sign up with Facebook. Hvis du tar deg tid til å lage din egen hjemmelagde marsipan, kommer du ikke til å angre. Vi prøver så godt vi kan å involverer lokale råvarer i konfekten vår.

Syltede appelsinskall fra pralin sjokoladeverksted - jenter

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen. Kurs andre steder i Norge. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Sosialt, produktivt og veldig gøy. Hjemmelaget konfekt fra Sandnes er exclusivt og kortreist. Ovnsbakt torsk med bønnekrem, brokkoli og baconsjy. Når du smelter sjokoladen pass på at den ikke kommer i kontakt med vann, da blir den kornete.