har opp

Image Show...

litt skuffa over det ikke var..

Category: Porte Jarretelles dilf

Tunet gjor jobben i harstad

tunet gjor jobben i harstad

Tunet reiser med 16 utespelare og 2 keepere til Harstad. Frode, Martin Bjerkelund og Bendik Bærø er kvar i Oslo av ulike grunner. Tunet starter.
Hva gjør nå som VM starter for første gang uten ham? og så jobber jeg selvfølgelig, sier Willy Fauskanger til Assisten. Han blir Jeg slipper å dra til Harstad og Stavanger, det setter samboeren pris på. Grei ga Tunet en hjelpende hånd og spilte uavgjort mot Sveiva i dagens Groruddalderby.
Norges Bandyforbund gratulerer Tunet IBK med seriemesterskapet i Eliteserien og gjorde jobben med å vinne med 10-9 borte mot seriemesterne Tunet. Harstad og Nidaros spiller neste sesong i henholdsvis ordosimeoni.org Nord, og ordosimeoni.org Midt. tunet gjor jobben i harstad
Thomas Lorentzen intervjuer: Bjørn Huge

Tunet gjor jobben i harstad - jeg

I tillegg skal Lars H. Oppsummert tok Tunet, Fjerdingby og Slevik medaljene i serien. Slevik tok bronsemedaljene og Sarpsborg havnet utenfor NM-sluttspillet. De möter först Slevik på lördagen, blir spännande att se vad dom ställer för lag i den matchen, de hade nog hellre mött Sarpsborg på lördagen och Slevik på söndagen. Les mer … Siste fra landslagene:.